Are you the next CEO of 3TEMP?

We are looking for a CEO based in Arvika, Sweden. So if you can read the following, you have past the first gate;)

Som en affärsdriven VD för 3TEMP kommer du med ditt lyhörda och målinriktade ledarskap ta företaget till nästa steg i utvecklingsresan. Du har det övergripande ansvaret för den operativa verksamheten i företagets olika delar och du kommer aktivt tillsammans med styrelsen vara en del i den strategiska planeringen. I rollen som VD blir dina främsta uppgifter att vara nära våra kunder och leda den operativa verksamheten samt att skapa lönsam tillväxt genom att identifiera och utveckla lönsamma affärer.

Tillsammans med medarbetare och kunder renodlar och utvecklar du relationer och affärer så att verksamheten når de uppsatta målen.

Vi söker dig med flerårig erfarenhet från ledande arbete inom försäljning och marknadsföring på internationell marknad. Har du haft arbeten som inneburit att ta verksamheter från en nivå till en annan ser vi det som mycket positivt.

Du har mångårig ledarerfarenhet och drivs av att få utveckla affärer och skapa långsiktiga relationer med kunder.

I ditt ledarskap är du tydlig och kommunikativ. Du har en stor förmåga att engagera och entusiasmera dina medarbetare så att ni tillsammans når uppsatta mål.

Som person är du trygg och förtroendeingivande. Du har lätt för att samarbeta och involvera andra i ditt arbete.

Vi vill ha din ansökan senast 29 november.

 

Click HERE to apply!